23 Haziran 2016 Perşembe

KLM Boeing 787 DreamLiner Kutu Açılımı

Youtube videolarında kuşkusuz yeni trend sözümona kutu açılım videoları. Bu videolarda insanlar kendilerinin en yeni ve en çekici ıvır zıvırlarını nasıl paketinden çıkarttıklarını gösteriyorlar. Akıllı telefonlar, akıllı saatler, tabletler, oyun konsolları ve saire artık adını siz koyun. Tüm dünya oturup birilerinin satın aldığı yeni şeyin ambalajından çıkartılmasını izliyor.

KLM unboxing B787 Dreamliner

KLM filosunun en yeni üyesini tanıtmak amacıyla DDB & Tribal Amsterdam adındaki bir reklam şirketi KLM için tüm zamanların en görkemli kutu açılım videosunu yapmış. Dürüst olalım, hiç bir elektronik alet veya başka bir şey bir uçaktan daha seksi olamaz. Aksini düşünen olduğunu sanmıyorum :)

KLM unboxing B787

Videoda KLM'nin siparişi üzerine gıcır gıcır ve hiç kullanılmamış Boeing 787 kendi mürettebatı tarafından açılıyor. Normalde de 787 uçuran iki pilot kokpitin ilk incelemesini yapıyor. Ve kabin ekibi iç kabindeki ilk dokunuşların sahibi oluyor. Adım adım bütün şaşırtıcı özellikler açığa vuruluyor. Film KLM'nin merkez üssü olan Schiphol hava alanında çekilmiş, ilk uçuşundan yalnızca bir kaç saat öncesinde.

Özet olarak: İzleyebileceğimiz en büyük kutu açılım videosu olmuş :)
Video:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder